m install
nello construct

Câștigătoarea TurdaNews și-a ridicat… premiul! Și nu orice premiu, ci… pizza cea mai bună, conform voturilor!

floris

Câștigătoarea premiului oferit de TurdaNews, în urma unei trageri la sorți a comentariilor care au participat la concurs (mai precis: 267 de persoane au comentat), și-a ridicat azi premiul!

Deși i-am oferit posibilitatea de a alege o locație (oriunde în zona Turzii) în care să savureze o pizza, împreună cu cel puțin o persoană, Mădălina Craiu a preferat să fie fidelă celor de la pizzeria italiană Da Mario Crolla, așa că și-a comandat de acolo chiar azi (după ce premiul financiar în valoare de 200 de lei a fost transferat în contul câștigătoarei)!

”Mulțumesc TurdaNews pentru oportunitatea de a-mi comanda pizza preferată de la cea mai bună pizzerie din zonă, Da Mario Crolla! Recomand cu căldură oricui dorește să mănânce o pizza de calitate!”, ne-a spus câștigătoarea premiului, Mădălina Craiu.

Citește și: Cititorii au ales! Cea mai bună pizza din Turda și din Câmpia Turzii este…

TurdaNews va continua să le ofere cititorilor o vară plină de surprize! Pentru că este vara în care vom împlini 15 ani de la lansarea siteului nostru, care este principala sursă de informație pentru locuitorii din zona municipiilor Turda și Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: