nello construct

Carina Barabaș, olimpică națională la Olimpiada de Agricultură!

Colegiul „Emil Negruțiu” Turda, din dorința de a le arăta tinerilor din orașul nostru că poți să faci orice dacă esti perseverent și muncitor, postează pe pagina de Facebook diferite experiențe ale absolvenților colegiului.

De această dată, o să vorbim despre Carina Barabaș care datorită seriozității și dorinței a reușit să aibă rezultate formidabile.

Carina Barabaș este o absolventă a Colegiului „Emil Negruțiu” Turda și este olimpică națională la  Olimpiada de Agricultură.

Mai mult decât atât, Carina tocmai ce a plecat spre Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, urmând ca peste 6 ani să aibă grijă de sănătatea necuvântătoarelor prin prisma meseriei de medic veterinar.

Pe lângă o mândrie nespusă, Carina lasă și un gând pentru cei care vin din urmă …

„Experiența mea la Negruțiu a fost una din cele mai frumoase din toată viața, m-a schimbat, m-a ajutat să evoluez. Profesorii m-au format și m-au ajutat să ajung unde sunt acum. Perioada de liceu și profesorii vor ocupa un loc foarte special în inima mea.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: