m install
nello construct

Cardurile sociale se acordă și anul viitor. Care sunt noutățile?

floris

Vești bune pentru românii care primesc vouchere de alimente: ultima tranșă din acest an a tichetelor sociale în valoare de 250 de lei din urmează să fie încărcată peste câteva zile.

Guvernanții vor să acorde cardurile sociale și anul viitor!

Pentru posesorii de vouchere sociale pentru alimente și mese calde Pluxee (Sodexo), încărcarea cardurilor sociale este programată între 12 și 14 decembrie.

Tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” se vor acorda și în anul 2024, fiind parte dintr-un program pe fonduri europene. De anul viitor, plafonul de venituri până la care se acordă aceste tichete sociale ar putea fi crescut, de la 1.700 de lei la 2.000 de lei.

„Anul viitor, din programele, să spun așa, de tip social sau cu impact social pe care le avem, cu siguranță va continua programul privind voucherele de alimente, cele de 250 de lei, cu aceeași periodicitate, la două luni acordate, și va continua și programul privind pachetele alimentare pentru persoanele vulnerabile, un program care, la fel, se încheia în anul 2023, cu noua finanțare din programul Persoane defavorizate 2021-2027”, a explicat luna trecută ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, citat de alba24.ro

Cardurile sociale reprezintă un ajutor de la guvern pentru persoanele cu posibilități financiare reduse.

Ajutorul este de 250 de lei și se primește o dată la două luni. Banii pot fi folosiți de către beneficiari pentru achiziționarea alimentelor de bază.

Citește și:

Când intră banii pe cardurile sociale în decembrie 2023?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: