marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Bătaie cruntă la Soporu de Câmpie! Un tânăr, băgat în spital! (UPDATE)

zamblau eugen

Un tânăr a fost băgat în spital după o bătaie cruntă, pe care a încasat-o de la mai mulți indivizi! Incidentul s-a produs în această după-amiază, la Soporu de Câmpie (comuna Frata). Mai multe echipaje de polițiști au descins la fața locului.

”Este vorba despre un băiat care a fost bătut de 8 indivizi în Soporul se Câmpie. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar bătăușii au fost reținuți.

Au fost mai multe echipaje de Poliție la fața locului, salvare. Cel bătut are mâna ruptă, umărul și 10 copci la cap, asta știu să vă spun.

Este transportat acum la Cluj, la medicul legist pentru investigații. Conflictul a fost între ceva cumnați de-a victimei din Soporul se Câmpie, care au mai chemat 4 băieți din Viișoara în ajutor, în urma conflictului au fost arestați.”, ne-a transmis sursa noastră.

IPJ Cluj încă nu a prezentat informații oficiale despre acest caz. S-a făcut o solicitare în acest sens și vom reveni cu amănunte, în momentul în care se vor transmite informațiile solicitate.

UPDATE:

„În jurul orei 19.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați despre o stare conflictuală spontană între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, în localitatea Soporu de Câmpie.

Persoanele implicate în eveniment au fost identificate și conduse la sediul poliției, unde sunt derulate audieri.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2