m install
nello construct

Bani pentru şcoli

floris

Judeţul Cluj a primit 12 milioane de lei pentru modernizarea şi reabilitarea unităţilor de învăţământ existente, dar şi pentru noi investiţii. Suma totală prevăzută pentru unităţile şcolare din întreaga ţară se ridică la 410.915.000 de lei. Sumele alocate variază între 50.000 de lei si 500.000 de lei.

De asemenea, şi în mediul rural se vor aloca sume cuprinse între 35.000 de lei şi 150.000 de lei, pentru reabilitarea a 41 de şcoli şi grădiniţe. Suma se va împărţi unui număr de 83 de instituţii de învăţământ din întreaga ţară. Au primit fonduri pentru lucrăi de reparatii capitale şcoli şi grăiniţe din 25 de comune, oraşul Huedin, municipiile Turda şi Dej, precum şi liceele Onisifor Ghibu şi Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca. La Turda, Şcoala Teodor Murăşanu va obţine aproximativ 800 de mii lei iar pentru reabilitarea şcolii din Vultureni 600 de mii de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: