Avram Gal, candidat PNL, dar membru al Forţei Democrate?!

nello construct

Conslierul local Avram Gal şi totodată preşedintele Forţei Democrate Câmpia Turzii, a fost anunţat posibil candidat al PNL pentru Camera Deputaţilor! Anunţul ridică un mare semn de întrebare: mai poate fi Gal consilier local sau nu?

Preşedintele PNL Cluj; Marius Niocară, a anunţat posibilii candidaţi ai PNL pentru alegerile uninominale din acest an. Pentru Senat, PNL îi va avea candidaţi în zona noastră pe Marius Nicoară (Colegiul Gherla – Dej – Câmpia Turzii) şi pe actualul deputat Mircea Puşcă (Colegiul Turda – Huedin – zona montană). În ceea ce priveşte candidaţii pentru Camera Deputaţilor, numele vehiculate sunt Virgil Pop (Colegiul Turda) şi Avram Gal (Colegiul Câmpia Turzii).

În ceea ce-l priveşte pe Avram Gal, anunţul ridică un mare semn de întrebare. Avram Gal este preşedintele partidului Forţa Democrată din Câmpia Turzii. Pentru a candida din partea PNL, el ar trebui să fie membru de partid. Cum acest lucru nu este posibil decât dacă nu mai este membru al partidului care i-a asigurat intrarea în Consiliul Local, rezultă că situaţia sa ar putea fi luată în discuţia Consiliului Local, care ar putea să-l revoce din funcţia de consilier local, pe baza legii care sancţionează migraţia politică.

Pe de altă parte, unele surse susţin că Avram Gal îşi doreşte cu disperare un loc în Parlament, pentru că a fost descoperit cu falsul în declaraţie şi se teme de o posibilă cercetare penală, care ar putea să-i aducă o condamnare penală.

(Articol publicat în Obiectivul de Arieş)

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: