nello construct

Autoritățile se implică activ în siguranța elevilor! Polițiștii au discutat cu elevii despre consumul de droguri! (FOTO)

Ieri, 21 septembrie a.c., precum, și în cursul zilei de azi, 22 septembrie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de informare și educativ-preventive la diverse unități școlare din municipiu Cluj-Napoca.

Prezenți la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Miron Ionescu”- Cluj Napoca și la Școala Gimnazială ”Ioan Bob„ într-un cadru destins, polițiștii au fost aproape de elevi, unde au purtat discuții pentru conştientizarea consecinţelor juridice, fizice, psihologice, pe care le atrag faptele de port sau de folosire fără drept de obiecte periculoase, incidente de bullying și cyberbullying.

Un aspect important dezbătut în cadrul întâlnirilor cu elevii a fost consumul drogurilor sau a altor substanțe interzise, în scopul prevenirii și evitării situațiilor de risc și adoptării unor comportamente adecvate în mediul școlar.

De asemenea, prin colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj-Napoca, polițiștii s-au întâlnit cu părinți refugiați din Ucraina, care au rezidența în municipiul Cluj-Napoca, context în care au fost prezentate prevederile legale referitoare la normele de conviețuire socială, accentul fiind pus pe prevenirea și combaterea faptelor antisociale ale minorilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: