marian morar
m install
nello construct

Asta da lecție de management administrativ! Primarul Matei a lăsat opoziția cu gura căscată!

zamblau eugen

Consilierii tutrdeni au fost convocați, de îndată, la o ședință extraordinară, pentru mâine, de la ora 1.00. Printre proiectele de pe ordinea de zi figurează și un proiect care are legătură cu organizarea inaugurării Turda Arena, superba sală polivalentă construită la Turda.

”Luând în considerare că au fost încheiate contracte de sponsorizare pentru susținerea financiară a evenimentului în valoare de 709.500 lei, se justifică diminuarea contribuției din bugetul local de la 600.000 de lei până la valoarea de 220.500 lei, o parte din această sumă fiind acoperită din sumele încasate în baza contractelor de închiriere a terenului, în valoare de 77.000 de lei, rămânând o contribuție a bugetului local de din alte contribuții de 143.500 lei”, este prevederea-șoc din proiectul de hotărâre luat în discuție mâine de către consilierii turdeni.

Vă reamintim că aleșii opoziției PSD-PMP-USR-AUR s-au opus evenimentului de inaugurare a Turda Arena, fără a prezenta soluții sau fără a-și oferi sprijinul în găsirea unor sponsori pentru acest eveniment, care le oferă turdenilor 3 zile de sărbătoare și distracție, la Turda fiind organizate diverse manifestări și concerte cu artiști de renume, la care publicul are accesul gratuit.

Practic, primarul Cristian Matei va reuși să organizeze acest grandios eveniment cu o sumă de la bugetul local foarte mică, raportat la amploarea unui astfel de eveniment. Ori, asta înseamnă management administrativ performant, cu gândul la cetățenii orașului, care merită o astfel de sărbătoare (dincolo de faptul că este vorba și despre o promovare la nivel național a noii săli polivalente).

”Pregătiți-vă pentru 3 zile pline de distracție, perfecte pentru a crea amintiri noi și pentru a trăi experiențe memorabile.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm cu distracţie şi multă voie bună, așa cum se cuvine! Notează-ți în calendar perioada 12-14 aprilie și HAI!

Linia de autobuz 10 va ajunge la Turda Arena, oprind în apropiere pe strada Intrarea Stadionului, iar pentru ruta micro-centru, am amenajat o stație temporară lângă Kaufland. Alegeți transportul public pentru un acces facil la eveniment! 

Concertele artiștilor au loc la scena exterioară, în aer liber, iar accesul este gratuit.”, au transmis organizatorii.

La Turda vor concerta Andra, Vescan, Erika Isac, Mario Fresh și Subcarpați. De asemenea, duminică de la ora 15.00 turdenii sunt așteptați în noua sală polivalentă de 3.200 de locuri (acces liber), pentru a asista la meciul din Liga Zimbrilor, dintre Potaissa Turda și campioana Dinamo București.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2