marian morar
m install
nello construct

Toth Alexandru: Cei 40.000 de euro alocați pentru Festivalul Peștelui ar trebui folosiți pentru reabilitarea completă a sălii de sport din Liceul Teoretic “Pavel Dan”

zamblau eugen

Punctul meu de vedere, și al partidului ALDE, referitor la controversatul eveniment “Festivalul Pestelui”, este că cei 40.000 de euro alocați ar trebui folosiți pentru reabilitarea completă a sălii de sport din Liceul teoretic “Pavel Dan”, în momentul de față reprezentând un pericol pentru copiii noștri în desfășurarea actvităților sportive.

Investiția ar avea un impact benefic major asupra multor generații de copii, viitorul nostru al tuturor. Sunt membru în Cosiliul de administrație al liceului de 6 ani, așa că vorbesc în cunoștință de cauză.

Există ofertă financiară și tehnică de execuție, iar aceasta se încadrează în suma vehiculată ca “investiție” în „Festivalul Peștelui”.  Încă nu-i târziu!

 

Toth Alexandru, secretar general ALDE Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2