fbpx

Scrie un comentariu

Liliana Gruian o cititoare a publicației noastre a făcut o sesizare cu privire la activitatea poluatoare a unei firme care își desfășoară activitatea în incinta TurdaPan.

Societatea Green Steel, producătoare de pâslă de metal este obiectul nemulțumirii turdencei care reclamă faptul că locuitorii zonei nu au fost consultați atunci când s-a acordat autorizația de mediu. Reclamația vine oarecum tardiv, firma funcționând din anul 2011!

„Cu disperare va rugăm să ne ajutați într-o problemă gravă de poluare.

Pe str.Roșiori funcționează firma Green steel,în mijlocul cartierului Turda Noua,incinta fostei fabrici de pâine,care produce o pâslă de metal si care ne infestează cu pulbere de fier. Aceasta este inspirată de oameni,se așează pe plante,pe fructele pomilor din grădini, pe mașini,obiecte. De asemenea produce un zgomot care deranjează somnul și odihna cetațenilor.

Nu am fost consultați când Agenția de mediu a aprobat funcționare acestei fabrici și nici nu se preocopă nimeni de sănătatea oamenilor și a mediulu din aceasta zona.

Vă rugăm să ne ajutați să sensibilizăm persoanele,instituțiile, forumurile responsabile ca această firmă să înceteze de-a mai funcționa în mijlocul unui cartier si în apropierea școlii și a spitalului” spune Liliana Gruian.

Pe această cale solicităm și poziția societății cu privire la aspectele semnalate!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate