marian morar
m install
nello construct

Știrea cititorului: „O firmă din Turda Nouă ne intoxică cu fum și pulbere de fier!”

zamblau eugen

Liliana Gruian o cititoare a publicației noastre a făcut o sesizare cu privire la activitatea poluatoare a unei firme care își desfășoară activitatea în incinta TurdaPan.

Societatea Green Steel, producătoare de pâslă de metal este obiectul nemulțumirii turdencei care reclamă faptul că locuitorii zonei nu au fost consultați atunci când s-a acordat autorizația de mediu. Reclamația vine oarecum tardiv, firma funcționând din anul 2011!

„Cu disperare va rugăm să ne ajutați într-o problemă gravă de poluare.

Pe str.Roșiori funcționează firma Green steel,în mijlocul cartierului Turda Noua,incinta fostei fabrici de pâine,care produce o pâslă de metal si care ne infestează cu pulbere de fier. Aceasta este inspirată de oameni,se așează pe plante,pe fructele pomilor din grădini, pe mașini,obiecte. De asemenea produce un zgomot care deranjează somnul și odihna cetațenilor.

Nu am fost consultați când Agenția de mediu a aprobat funcționare acestei fabrici și nici nu se preocopă nimeni de sănătatea oamenilor și a mediulu din aceasta zona.

Vă rugăm să ne ajutați să sensibilizăm persoanele,instituțiile, forumurile responsabile ca această firmă să înceteze de-a mai funcționa în mijlocul unui cartier si în apropierea școlii și a spitalului” spune Liliana Gruian.

Pe această cale solicităm și poziția societății cu privire la aspectele semnalate!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2