m install
petlinii
nello construct

API: Se lucrează intens și la lotul 1 (Alba Iulia Nord – Sebeș) din Autostrada Sebeș – Turda

zamblau eugen
floris

Asociația Pro Infrastructură vine cu vești bune și de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, lotul dintre Sebeș și Alba Iulia Nord (Pârâul Iovului). Reprezentanții API au transmis că a început să se lucreze într-un ritm susținut și pe acest lot.

„La nodul rutier Alba Iulia Nord subcontractorul Baxcom lucrează intens la zidul de sprijin aferent rampei pasajului pe DN1 peste autostradă, dar și la armarea și betonarea viaductului peste calea ferată. Pe următorii kilometri până aproape de nodul rutier Alba Iulia Sud a fost așternut stratul final de uzură pe un sens. Se lucrează la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație la podul peste Mureș și la finalizarea terasamentelor din pământ armat în zona Oarda. La nodul rutier Sebeș constructorul este concentrat pe cele 2 bretele scurte care se conectează la sensurile giratorii ale nodului existent și prin care s-ar putea deschide traficul rutier pe autostradă în ambele sensuri.” au transmis reprezentanții API.

Conform API, este posibilă deschiderea circulației în acest an pe acest lot, însă doar dacă cei implicați (CNAIR, constructori, poliția rutieră etc) vor lucra într-un mod corect.

O filmare aeriană din acestă zonă puteți urmări aici: 

Citește și: 

API: Grecii de la Aktor au „turat motoarele” pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: