m install
nello construct

Alianța pentru Mobilitate Socială – AMoS promovată la „Turda în Oglindă”

floris

Vitrina tematică „Turda în Oglindă”  promovează la început de an rezultatele remarcabile obținute de Alianța pentru Mobilitate Socială – AMoS.

Suntem la sfârșitul lunii ianuarie și odată cu începerea unui an nou, Turda în Oglindă promovează excelența în voluntariat, prin prezentarea  rezultatelor excepționale obținute de Alianța pentru Mobilitate Socială – AMoS.

Având un istoric de implicare în comunitate de peste opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are începând cu anul 2023, misiunea de a #CreșteEroi – voluntari, beneficiari și actori implicați civic.

Aceștia au implementat de-a lungul anilor proiecte cu un impact deosebit în comunitatea noastră, care au fost recunoscute la nivel județean și național . Doar anul acesta, proiectele lor au câștigat nu mai puțin de 13 premii.

Au organizat proiecte precum: consilii locale ale tinerilor, tabere de management non-profit, dezvoltare de infrastructură comunitară, sesiuni de training și workshop-uri pentru dezvoltare de competențe, campanii de conștientizare, inițiative care dezvoltă skill-uri STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) sau hard skills precum stăpânirea unor softuri de editare (Adobe Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, After Effects, etc.), programare, web development, gale de recunoștință pentru instituții și ONG-uri, campanii de fundraising cu tematici tradiționale, întâlniri comunitare, tabere de formare în managementul și scrierea de proiecte civice” spune Camelia Mic, promotorul proiectului Turda în Oglindă.

Vitrina tematică este amplasată în centrul Turzii lângă Galeria Municipală de Artă.

„Un grup mic de oameni cu inițiativă pot schimba lumea” este concluzia trasă de inițiatorii proiectului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: