marian morar
m install
nello construct

Alexandra Găzdac din Câmpia Turzii luată la întrebări de chef Scărlătescu: Puteți să-mi spuneți și mie de ce este sărată?

zamblau eugen

O tânără din Câmpia Turzii a decis să-și urmeze visul și să participe la cea mai cunoscută misiune culinară, Chefi la Cuțite.

Alexandra Găzdac are 33 de ani, este din Câmpia Turzii și și-a dorit să se înscrie la Chefi la Cuțite încă de acum ceva timp, dar parcă o oprea ceva. Acum, și-a luat inima în dinți și a ajuns în fața celor trei chefi bine cunoscuți din România, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu.

Pentru prima dată în cadrul acestei emisiuni, Alexandra a pregătit o ciorbă de varză murată cu cârnați afumați, iar odată ce castroanele cu ciorbă au ajuns pe masa chefilor, a început o întreagă dezbatere pe tema din ce varză se face varza călită și ciorba de varză.

Chef Bontea spune că el preferă să facă ciorba de varză cu varză dulce și varza călită cu varză murată, în timp ce ceilalți doi chefi preferă să facă cele două feluri de mâncare total invers. La această dezbatere a luat parte chiar și Gina Pistol care a intrat în platou doar pentru a-i da dreptate chefului Bontea.

Alexandra Găzdac, luată la întrebări de Chef Scărlătescu

Odată ce porțile s-au deschis, iar în platou a apărut Alexandra noastră, chef Scărlătescu a și luat-o la unsprezece metri, întrebând-o de ce se pune sare când pui varza la murat.

Probabil fiind constientă că chef Scărlătescu știe cum se pune varza la murat, Alexandra i-a răspuns scurt și vag, ba chiar adăugând „Vă spun cum pun eu”, moment în care cheful Scărlătescu a oprit-o și i-a răspuns „Știu cum se pune varza la murat”.

Acesta părea că nu întelege de ce varza murată e acră și nu sărată dacă se pune cu sare la murat, iar întrebările sale în jurul acestui subiect au continuat.

De fapt, chef Scărlătescu a încercat să-i atragă atenția Alexandrei că din cauză că nu a desărat varza, ciorba a ieșit foarte sărată.

Și chiar dacă a pus și zeamă de varză și și varză murată, ieșind o „ciorbă a bețivanului” cam sărată, aceasta a primit două cuțite din partea chefilor Scărlătescu și Dumitrescu, ceea ce înseamnă că va merge mai departe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2