Ajutați-l pe Zolty din Bogata să facă daruri copiilor nevoiași de Moș Nicolae și Crăciun!

foto_112014_zolty

Blogărul Zolty din Bogata, așa cum este cunoscut pe internet și pe rețelele de scoializare, a lansat un apel pe blogul său, prin care solicită sprijin financiar pentru a face o bucurie unor copii nevoiași, în preajma sărbătorilor de iarnă.

”Salut, acum că s-a terminat cu alegerile prezidențiale, este vremea să ne apucăm de niște treburi mult mai serioase.

Având în vedere că se apropie Moș Niculae și nu vreau să creadă copiii că au fost răi și de aia nu a fost Moșul pe la ei, aș vrea să mă ajutați cu dulciuri, jucării, bani, etc. pentru câțiva copii de oriunde, să nu conteze naționalitatea copilului, nici să nu judecăm pe copii, pentru faptele părinților. Vreau să vă aduceți aminte de copilăria voastră, ce-i care primeați ceva, v-ați bucurat? Ce-i care nu ați primit nimic, acum puteți face o bucurie la un copil sărac. Io cel puțin mă bucuram când primeam un pachet cu dulciuri de la Biserică de Crăciun (și acum m-aș bucura, dar… 😀 ).

Acum nu vreau să mă laud și voi știți că mă bucur când reușesc să ajut un copil, m-aș bucura să vă implicați și voi în acest proiect și împreună să facem ceva fain. Sunt dispus și vreau să dau io primii 50 lei pentru asta și sper să nu fiu singurul, voi face 3-4 pachete cu dulciuri și tot e mai mult decât nimic, nu? Am nevoie și de ceva idei, cum să facem dacă reușim să adunăm ceva bani și jucării, chiar aș vrea să-mi dați câteva idei, sper să aducem o bucurie la niște copii nevoiași, dacă nu reușim până la Moș Nicolae să adunăm ceva bani, sper pe Crăciun să reușim, m-aș bucura pentru amândouă să reușim :D. Am să anunț și pe cei care vor dori să se inplice, într-o viitoare postare, dacă vor să le apară numele :D. Vă las mai jos contul meu, vă rog să specificați ”Pentru copiii de Moș Niculae sau Crăciun”. Multă sănătate!”, acesta este mesajul transmis de Zolty din Bogata.

Cont bancar:

cont lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118

Deschis la RAIFFEISEN BANK sucursala Turda

Raiffeisen BANK  (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de cont: EGYED PETRU ZOLTAN

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top