nello construct

Afacerea Dachim, de la Turda, preluată de holdingul ROCA Investments

Holdingul ROCA Agri RDF a semnat preluarea integrală a companiei Dachim, dezvoltată la Turda, care este producător de cereale și de ulei, dar și trader de inputuri agricole.

”ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură al ROCA Investments, lansat în luna iulie a acestui an, a semnat preluarea integrală a com­paniei Dachim, producător de cereale şi de ulei şi trader de inputuri agricole, de la Vetimex Capital, companie de investiţii deţinută de Andrea şi Ferenc Korponay. Vetimex Capital este şi acţionar al Roca Investments. RDF SA este entitatea juridică care va prelua compania Dachim, dar acordul este gestionat sub umbrela Roca Agri RDF, au spus reprezentanţii Roca.”, a anunțat ZF.ro.

Compania Dachim a fost dezvoltată de turdeanul Dan Felea, din anul 1999, iar în septembrie anul trecut a fost cedată către Vetimpex Capital.

„Prin această tranzacţie ROCA Agri RDF îşi consolidează poziţia strategică în centrul ţării prin extinderea arealului tradingului de cereale, distribuirea de inputuri direct din depozitele de la Turda şi consolidarea poziţiei de procesator al produselor oleaginoase. Pe lângă fabrica de extrudare de la Arad, prin achiziţia Dachim intră în portofoliul nostru şi o fabrică de uleiuri presate la rece (brandul Elixir) şi şroturi“, a declarat într-un comunicat citat de sursa menționată, Florin Deznan, CEO al ROCA Agri RDF.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: