actiune rutiera

Acțiuni de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în județul Cluj

În cursul zilei de ieri, sub autoritateaInstituţiei Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și de poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, au acționat pe raza județului în vederea verificării modului de respectare a măsurilor de protecție împotriva efectelor negative generate de virusul Covid-19.

În cadrul acțiunii au fost angrenate 432 de forțe, fiind legitimate peste 2.250 de persoane și verificate 72 de societăți comerciale.

Totodată, au fost verificate 277 de mijloace de transport persoane cu privire  la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus, 123 dintre acestea reprezentând mijloace de transport public în comun.

 Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, a atras aplicarea unui număr de 120 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 28.000 de lei.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.

 

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

IPJ Cluj

Comentarii

ULTIMELE articole: