nello construct

Acțiune a polițiștilor clujeni împotriva absenteismului școlar

Siguranţa în şcoli, prioritate a polițiștilor. 21 de elevi care absentau de la orele de curs au fost depistaţi de poliţiştii clujeni.

Ieri, 7 noiembrie a.c., în intervalul orar 09:00-11:00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au desfășurat activități pentru asigurarea climatului de siguranţă publică în zona adiacentă unităţilor de învăţământ.

Acțiunile au fost derulate în cartierul Gheorgheni, pe linia combaterii traficului și consumului de droguri în unitățile de învățământ, a absenteismului școlar și a infracționalității, respectiv faptelor antisociale care pot fi înregistrate în proximitatea acestora.

Verificările au fost derulate inclusiv cu scopul identificării localurilor și unităților de alimentație publică din apropierea unităților de învățământ, care pot fi sau sunt frecventate de elevi.

De asemenea, polițiștii au controlat localurile unde se comercializează băuturi alcoolice și produse din tutun.

În acest context au fost verificate 17 societăți comerciale (baruri, săli de jocuri, cafenele și restaurante) și au fost legitimate 25 persoane.

Totodată, au fost identificați 21 elevi ai unităților de învățământ care absentau în mod nejustificat de la orele de curs, aspectele constatate urmând a discutate cu reprezentanții unităților de învățământ din care aceștia fac parte, pentru stabilirea măsurilor care se impun, conform regulamentelor şcolare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: