ACS Industries Europe SRL Turda își extinde activitatea cu încă o hală de producție!

Screenshot 2021-08-22 at 14.08

Compania ACS Industries Europe SRL, care activează în zona parcului industrial de pe strada Trascăului din Turda (în spatele fabricii Rigips), are în intenție extinderea activității de producție, prin construirea unei noi hale, situată lângă cea existentă.

Beneficiarul intenționează să finanțeze construcția și dotarea extinderii halei prin ajutor de stat.

”În construcția existentă funcționează o fabrică de componente auto (piese metalice pentru filtre). Se dorește creșterea capacității de producție, astfel apare necesitatea de a extinde hala existentă.”, precizează investitorii.

ACS Industries Europe SRL este una dintre companiile de top ale Turzii. Conform datelor financiare pe anul 2020, compania este pe locul 13 în Turda în ceea ce privește cifra de afaceri (7.7 milioane euro, +20% față de anul precedent), pe locul 5 ca număr de angajați (200) și pe locul 3 în ceea ce privește profitul realizat (1.5 milioane euro, +179% față de anul precedent).

Compania este controlată de grupul multinațional ACS Industries (https://acsindustries.com), cu prezențe în SUA, China, India, Mexic și România.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top