Accident mortal la Turda în această dimineață!

accident romana 01

Un eveniment rutier deosebit de grav s-a petrecut în această dimineață la Turda în zona NISSAN din apropierea sediului poliției.

 

Două persoane din Turda s-au angajat în traversarea regulamentară a străzii în zona Piața Romană, o femeie de 26 de ani și un bărbat de 61 de ani, moment în care au fost surprinși și accidentați de un șofer de 25 de ani din Viișoara. Evenimentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate.

În urma impactului, bărbatul de 61 de ani a fost grav rănit, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital, dar ulterior a decedat! Femeia a fost și ea rănită dar leziunile nu-i pun viața în pericol.

Conducătorul auto va fi cercetat acum pentru ucidere din culpă!

Traian Morar purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj face recomandarea ca șoferii să conducă preventiv, să reducă viteza în apropierea trecerilor de pietoni, să renunțe la alte activități menite a le distrage atenția și să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice!

Reamintim că și vineri seara la Luna a avut loc un accident mortal, un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni, decedând pe loc în urma impactului violent.

acc nissan

accident romana 02

acc mortal nissan

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top