marian morar
m install
nello construct

Absent de la ședința în care s-a votat modernizarea piețelor din Turda, Adrian Nap promite că ”va roti lunar” mesele din piață!

zamblau eugen

Consilierul local PMP Turda, Adrian Nap, care se prezintă candidatul AUR la Primărie, a promis că va ”roti” lunar mesele din piață, în opinia sa acesta fiind modul prin care comercianții pot beneficia de ”șanse egale”.

Practic, Nap probabil va lansa un alt sistem la nivelul municipiului, prin care închirierea meselor și a locurilor comerciale nu se va putea face decât lunar. Însă, întrucât sistemul de închiriere lunară nu exclude posibilitatea ca cineva să-și ia mesele mai din față, Nap va interveni personal pentru a stabili el locurile. În opinia sa, acesta este un sistem ”corect”, care combate actualul sistem ”corupt” prin care comercianții își pot închiria locurile pentru o perioadă mai mare.

”În cazul piețelor, sunt necesare reguli clare și transparente de repartizare a locurilor de vânzare și e necesar chiar și un sistem de rotire lunară a locurilor, astfel încât toți comercianții să beneficieze de șanse egale. Am fost prin piețe și comercianții mi-au spus că repartizarea meselor se face după diverse interese și mai puțin în mod cinstit.

Dacă vrem fructe, legume și produse proaspete, atunci trebuie să-i protejăm pe toți producătorii și comercianții locali!”, a spus Adrian Nap, fără să ofere concret cum se realizează această ”protejare”, respectând normele legale în vigoare și dreptul oricărui comerciant de închiria, nediscriminatoriu, un loc comercial.

Adrian Nap nu a precizat dacă soluția sa de ”rotire” pentru a oferi ”șanse egale” se va extinde și în cazul închirierii parcărilor de reședință (punându-i astfel de turdeni pe drumuri, lunar) sau în alte situații similare.

În calitate de consilier local, Adrian Nap a fost absent de la ședința de Consiliu Local în care primarul Cristian Matei a prezentat proiectele de hotărâre privind modernizarea celor două piețe municipale din Turda, Piața Centrală și Piața din Micro III.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2