nello construct

A vrut și el să fie șmecher. S-a urcat pe un important monument public și a fost amendat!

Un tânăr de 20 de ani, în încercarea de a fi și el șmecher o dată în viață, s-a gândit că ar fi mișto să se urce pe un important monument public din Cluj-Napoca și să se filmeze dansând, postând ulterior video-ul pe TikTok.

Mai exact, tânărul de 20 de ani s-a urcat pe platforma care susține placheta de bronz ce prezintă harta municipiului Cluj-Napoca din Turnul Pompierilor și s-a filmat în timp ce dansa fără nici o problemă.

Ulterior, poliția s-a autosesizat, l-a depistat pe cel implicat și l-a amendat cu 200 de lei.

„Ca urmare a imaginilor video apărute în spațiul online în care se prezintă gestul unui bărbat, ce dansa pe o plachetă a municipiului Cluj-Napoca, montată în Turnul Pompierilor, Sectia 1 Politie Cluj-Napoca s-a sesizat din oficiu la data de 19 octombrie a.c., iar la data de 20 octombrie a.c., în urma verificărilor efectuate, s-a luat măsura sancționării contravenționale a unui tânăr, de 20 de ani, pentru încălcarea prevederilor art. 2 punctul 1 din Legea 61/1991R, cu amenda în valoare de 200 de lei.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Ce spune Legea nr. 61/1991?

Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, prevede la art. 2.1 sancțiune contravențională pentru ”săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”.

Sursă: stiridecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: