arestat poli

A dat o spargere la o grădiniță din Câmpia Turzii iar acum va sta după gratii!

La data de 11 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate,  poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Tuzii au identificat un tânăr de 15 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat.

Având în vedere faptul că acesta se afla sub măsura preventivă a controlului judicar, a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă schimbarea măsurii preventive. Astfel, tânărul a fost arestat pereventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 

În fapt, în urma activităţilor de cercetare efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 13 martie -16 martie, acesta ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unei grădiniţe din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv o staţie de călcat, un aspirator, un blender, un robot de bucătărie, o centrală termică, un feliator, mai multe cratiţe din inox, dar şi două truse de unelte, cauzând un prejudiuciu de aproximativ 7.000 de lei.

Totodată, urmare a activităţiilor investigativ-operative, s-a stabilit faptul că la data de 16 aprilie a.c., acesta ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc, informează IPJ Cluj.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.