marian morar
m install
nello construct

1.500 de pachete de Crăciun, oferite persoanelor nevoiașe din Arhiepiscopia Clujului

zamblau eugen

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a întâlnit zilele trecute cu persoanele aflate în evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Eparhiei, printre care se află și rromii din comunitățile de la Pata Rât și Turda.

Astfel, în curtea Centrului Eparhial, din Piața Avram Iancu, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a oferit pachete cu alimente pentru Crăciun la aproximativ 300 de familii nevoiașe.

„Înainte de a le oferi darurile, Părintele Mitropolit Andrei le-a adresat celor prezenți un cuvânt duhovnicesc, în cadrul căruia a subliniat faptul că Hristos ne învață pe toți să fim buni și să ne ajutăm aproapele.

Darurile oferite au fost achiziționate de Asociația Filantropia Ortodoxă din Cluj-Napoca, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă „Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuți” din Londra și Parohia Lutherană Quern-Neukirchen Flensburg din Germania” transmite Mitropolia Clujului.

În total, în această perioadă au fost pregătite 1500 de pachete de Crăciun.

În Ajunul Crăciunului, 24 decembrie, vor fi pregătite daruri și o masă caldă pentru cei peste 700 de copii rromi de la Pata Rât și din Parohia misionară pentru rromi din Turda-Fabrici, mai transmite sursa citată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2