marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Egal între ISCT și Arieșul Mihai Viteazu (VIDEO)

zamblau eugen

Arieșul Mihai Viteazu a terminat la egalitate, scor 2-2, contra celor de la ISCT, într-un meci disputat în această dimineață care a contat pentru etapa 24 a ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

Partida a debutat cu ocazia lui Goia din primul minut de joc, care a trimis spre poarta lui Ursu, însă portarul sârmarilor a intervenit reușind să prindă balonul. În minutul 2, ISCT a reușit să deschidă scorul prin Cosma, care a profitat de o greșeală în defensiva gazdelor și l-a învins pe Barta.

Oaspeții au mai avut două ocazii mari la poarta lui Barta în minutele 10 și 11, însă Florin Dan nu a reușit să majoreze diferența pe tabelă. Repriza s-a încheiat cu lovitura de cap a lui Goia, care a fost respinsă de Ursu.

În minutul 56 gazdele au reușit egalarea prin Imbuzan, care a marcat din penalty, după un henț în apărarea sârmarilor. În minutul 60, Arieșul a trecut în avantaj, după ce Marcu și-a trimis balonul în propria poartă, dintr-o centrare de pe partea stângă. Oaspeții au reușit egalarea în minutul 79 prin Cecălăcean, care a transformat o lovitură de la 11m, contestată vehement de cei de la Arieșul.

S-a terminat 2-2 și Arieșul urcă pe locul al patrulea al clasamentului, la egalitate de puncte cu Armenopolis Gherla (41), dar cu un golaveraj mai bun. ISCT rămâne pe poziția a șaptea cu 38 de puncte.

Arieșul Mihai Viteazu – ISCT 2-2 (Imbuzan `56p, Marcu `60ag / Cosma `2, Cecălăcean `79p)

Arieșul Mihai Viteazu: Barta – Mureșan (Imbuzan `53), Florea, Tolomeiu (Fechete `53), Boboia, Balint, Kiesz, Nemeș (Varga `80), V.Mercean, I.Mercean, Goia (Rus `90+3).

ISCT 1921: Ursu – Curta, Cecălăcean, Șoancă, Marcu, Cosma, Tescar (Rusu `76), Oroian, Bucur (Moldovan `72), Baba (Nicoară `68), Dan.

Arbitrii: Marius Chioran – Csaba Antal și Eduard Kele (toți din Cluj Napoca)

Observator: Ionel Suciu

TurdaNews a transmis LIVE VIDEO partida de la Mihai Viteazu. Înregistrarea este disponibilă mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2