marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Parlamentarii vor să interzică utilizarea radarelor pe mașini neinscripționate sau ascunse!

zamblau eugen

Parlamentarii vor să interzică folosirea radarelor pe mașini neinscripționate sau utilizarea radarelor pe mașini plasate în locuri mai puțin vizibile (ascunse), a anunțat deputatul PSD Sorin Bota. Votul final se va da în Camera Deputaților, în această lună!

 

”Un nou proiect legislativ, semnat de deputați PSD și PNL, aduce un plus de prevenție în traficul rutier prin presemnalizarea radarelor fixe și interzicerea utilizării radarelor pe mașini neinscripționate și plasate în locuri putin vizibile (ascunse). Măsura are drept scop prevenția prin reducerea vitezei în zonele cu risc ridicat de accidente.

Proiectul de Lege urmează să intre la votul final în Camera Deputaților în această lună.”, a anunțat deputatul PSD, Sorin Bota.

Dacă modificarea legislativă intră în vigoare, poliţiştii nu vor mai putea folosi nici pistoalele radar la o distanţă mai mare de 10 metri de o maşină inscripţionată, care le semnalează prezenţa. Iniţiatorii susţin că scopul principal al iniţiativei este acela de a schimba situaţia actuală, în care poliţiştii rutieri se concentrează, cel mai des, pe activităţi de constatare şi aplicare de sancţiuni şi nu desfăşoară suficiente acţiuni de prevenţie a accidentelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2