marian morar
adrian nap
m install
nello construct

PNL Turda: Domnule primar Cristian Matei este bine că montăm pubele subterane, dar, înainte de toate, solicitați-i firmei Prival să-și facă datoria!

zamblau eugen

Apreciem inițiativa primarului Cristian Matei de a implementa măsura montării pubelelor subterane în arealul municipiului, o posibilă premisă pentru creșterea gradului de salubrizare a orașului.

Cu toate acestea, la momentul timpului prezent, montarea unei singure pubele subterane cu titlul de experiment nu poate rezolva problema curățeniei orașului nostru. Soluția imediată nu poate fi decât sensibilizarea firmei Prival în respectarea riguroasă a contractului de salubrizare încheiat cu Primăria Turda. Prin urmare, domnule primar Cristian Matei, cereți-i firmei Prival să-și respecte obligațiile contractuale, în așa fel încât munții de deșeuri menajere și resturi vegetale să dispară din zona pubelelor, de această dată supraterane, din proximitatea blocurilor de locuințe.

Iată, spre exemplu, cam cum se prezenta astăzi spațiul din jurul pubelelor supraterane de pe străzile Liliacului (vis-a-vis de Școala Ioan Opriș) și Aviatorilor, situate în zona Micro 2, într-un moment în care primarul Cristian Matei inaugura pubela subterană de la intersecția străzilor Lotus și Lianelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2