marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Avram Gal (PPU-SL): Voi rezolva problema din blocurile ANL din Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Candidatul PPU-SL la Primăria Câmpia Turzii, Avram Gal, a spus că va rezolva problema apărută la blocurile ANL din municipiul Câmpia Turzii, unde chiriile s-au majorat de 3 ori, conform unor prevederi legale recente, ajungând la circa 450 lei/lună!

 

Avram Gal s-a interesat la București, de unde i s-a comunicat că apartamentele ANL pot fi cumpărate de chiriați, în cazul în care au locuit în acel apartament minim 1 an.

”Oamenii sunt disperați, pentru că le-a crescut chiria foarte mult și nu știu ce să mai facă. Le-am promis sprijinul și eu mă țin de cuvânt! Am vorbit la București, am toate detaliile necesare pentru rezolvarea problemei. Ei pot să cumpere acele apartamente ANL, de la noi, inclusiv cu facilități garantate de stat, prin Programul ”Prima casă”. De asemenea, imediat după ce devin primar voi promova un proiect de hotărâre, în care voi propune o schemă de vânzare a apartamentelor ANL către chiriași, în rate, pe o perioadă mai mare de timp, în cazul acelora care nu reușesc să obțină un credit prin programul amintit anterior sau pentru care ar fi mai rentabilă o relație de vânzare-cumpărare cu administrația locală”, a spus Avram Gal.

În Câmpia Turzii există construite două blocuri ANL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2