marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Frankische, producător german de tuburi şi sisteme de plastic şi metal, își extinde activitatea în parcul industrial CTPark Turda

zamblau eugen

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, şi Frankische, producător german de tuburi şi sisteme de plastic şi metal, au anunţat extinderea colaborării în parcul industrial CTPark Turda, precizează jurnalul.ro.

”Suprafaţa ocupată depăşeşte astfel 10.000 mp, prin construcţia unei noi clădiri de circa 7.000 mp, în prelungirea celei pe care compania germană o ocupă din 2015.

Noua clădire va fi folosită atât pentru activităţi de depozitare, cât şi de producţie. Lucrările de construcţie pentru această extindere au demarat în mai 2017 şi au fost finalizate în luna februarie 2018. Clădirea a fost dezvoltată la cele mai înalte standarde de calitate privind eficienţa energetică şi sistemele inovatoare folosite.

Frankische Romania este chiriaş al CTPark Turda din anul 2015, când a închiriat o facilitate logistică de circa 3.400 mp, pe care a folosit-o pentru activităţi de producţie şi depozitare”, precizează sursa citată.

CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 mp suprafaţă închiriabilă situată în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara, Turda.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2