marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fujikura face angajări și în zona Turzii

zamblau eugen

De obicei, la început de an, piața forței de muncă din întreaga țară nu înregistrează oferte semnificative, iată că totuși debutul lui 2014 este destul de promițător.

Contactat telefonic de TurdaNews, Ioan Cosma șeful Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă Turda a declarat că deși au trecut câteva zile din acest an, agenții economici au început să contacteze agenția.

Potrivit șefului ALOFM, turdenii se pot angaja în această lună la Fujikura, societate care are disponibile 100 de joburi pe întreg județul Cluj.

E adevărat, oferta nu este strălucită la început de an privind locurile de muncă vacante, dar iată că cei de la Fujikura Automotive România, compania de fibră optică şi cablaje pentru industia auto care a preluat ACE Cluj , face angajări dar numai pe perioadă determinat de 7 luni. Se caută în special femei și se asigură și transportul muncitorilor, comentează Cosma.

Oferta locală face referire în special la muncitori necalificați, pe studii superioare posibilitățile de angajare sunt reduse.

Au mai angajat și cei de la Lapp Insulators câte 8-10 persoane, dar și o firmă din construcții având în vedere că timpul este favorabil și temperaturile destul de ridicate pentru această perioadă, mai explică reprezentantul agenției de șomaj.

Fujikura a angajat pana la finele anului trecut peste 500 de oameni la fabricile din Cluj Napoca şi Dej. Cele două unităţi de producţie au adus în 2011 o cifră de afaceri de 159 de milioane lei şi datorită investiţilor de peste 5 milioane de euro de anul trecut, compania a ajuns la 3.000 de angajaţi în cele două unităţi de producţie.

Pentru relații suplimentare se poate contactat agenția de șomaj din Turda la telefon 0264/ 31.42.18.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2