marian morar
adrian nap
m install
nello construct

8-22 iulie 2015: A doua ediție a Master Class-ului Internațional de Vioară la CRD Turda

zamblau eugen

Centrul Rațiu pentru Democrație Turda va fi gazda celei de-a doua ediții a Master Class-ului de Vioară “Sherban Lupu”, la care participă violoniști din România și de peste hotare.

La ediția-pilot din 2014 au participat artiști din România, Polonia, Turcia și SUA, master class-ul reușind să se poziționeze ca o oportunitate de învățare importantă pentru tinerii violoniști. Master class-ul este conceput ca o experiență de studiu muzical de înaltă clasă, combinată cu specificul zonei în care acesta se desfășoară.

Master class-ul este coordonat de Sherban Lupu, Profesor Emerit al University of Illinois și unul dintre cei mai importanți interpreți din lume ai operei lui George Enescu. Proiectul este implementat de Centrul Rațiu pentru Democrație, în parteneriat cu Rațiu Family Charitable Foundation, fiind conceput și ca un proiect generator de venituri, din care urmează să fie susținute activitățile Fabricii de Timp Liber.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2