marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Procesul privind legalitatea Consiliului de Administrație de la SC Domeniul Public Turda se va rejudeca!

zamblau eugen

Curtea de Apel Cluj a dat câștig de cauză Consiliului Local Turda, în procesul pe care Prefectura Cluj l-a intentat, cu scopul anulării mai multor hotărâri de Consiliu Local, cu privire la Consiliul de Administrație de la SC Domeniul Public Turda SA, admițând recursul, casând hotărârea dată în prima instanță (favorabilă Prefecturii) și trimițând dosarul la rejudecare, către Tribunalul Cluj.

 

Prefectura Cluj a solicitat, în anul 2014, anularea HCL-urilor cu numerele 123, 137-145 și 149, adoptate în vara anului 2014. Asta după ce noua majoritate din Consiliul Local Turda a pus în aplicare procedura de schimbare a Consiliului de Administrație de la SC Domeniul Public Turda SA, implicit schimbarea directorului societății.

Inițial, Tribunalul Cluj a dat câștig de cauză Prefecturii Cluj, însă Consiliul Local Turda a făcut recurs, iar Curtea de Apel a decis să caseze hotărârea primei instanțe și să trimită dosarul la rejudecare. Practic, este vorba de o victorie în acest caz, în condițiile în care finalizarea noii proceduri de judecată ar putea dura tot vreo 2 ani, iar între timp miza s-ar putea pierde.

De altfel, aceeași decizie a fost luată și de Curtea de Apel Cluj în cazul procesului pe care Prefectura Cluj l-a declanșat împotriva Consiliului Local Turda, în ceea ce privește schimbarea Consiliului de Administrație și a conducerii de la SC Turda Salina Durgău SA. Prefectura Cluj a câștigat în prima instanță, însă în recurs Curtea de Apel a casat hotărârea Tribunalului Cluj și a trimis dosarul spre rejudecare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2