marian morar
adrian nap
m install
nello construct

De luni turdenii își pot achita impozitele și taxele locale pe acest an

zamblau eugen

Începând cu data de 11 ianuarie, toate cele trei sedii ale serviciului de taxe și impozite aparținând primăriei Turda vor efectua încasări pentru plata contribuțiilor la bugetul local pe acest an.

Urmare a modificărilor survenite prin incidenţa legii nr. 358/2015 privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.50/2015 din data de 31.12.2015, în ceea ce priveşte modificarea şi completarea Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală, aducem la cunoştinţa contribuabililor turdeni de faptul că IMPOZITELE AFERENTE ANULUI 2016 VOR PUTEA FI ACHITATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 11.01.2016, transmit reprezentanții municipalității.

De asemenea, Elena Fărcășan, șeful serviciului de specialitate spune că impozitele şi taxele aplicabile în Municipiul Turda în anul 2016,  în cazul persoanelor fizice, nu aduc nici un fel de majorare, în afara celor rezultate din prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

„Prin H.C.L. nr. 237/11.11.2015 privind impozitele şi taxele locale pentru anul 2016, NU AU FOST PREVĂZUTE NICI UN FEL DE COTE ADIŢIONALE SAU MAJORĂRI!” explică Fărcășan.

La fel ca în anii precedenți, cei care își vor plăti taxele și impozitele până la data de 31 martie vor primi o bonificație de 10%.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2