marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Domeniul Public va fi responsabil de străzile din Turda

zamblau eugen

Aleșii locali vor lua în discuție în cadrul ședinței ordinare de joi de la Turda, mai multe proiecte de hotărâre care fac referire la Serviciul public pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, viaductelor, a pasajelor rutiere şi pietonale, subterane şi supraterane din municipiul nostru.

Proiectele fac referire la aprobarea studiului de oportunitate în vederea atribuirii directe a contractului de delegare a Serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, viaductelor, a pasajelor rutiere şi pietonale, subterane şi supraterane din municipiul nostru; Regulamentul de Organizare și Funcționare al aceluiași serviciu, constituirea comisiei de stabilre a tarifelor ce se vor utiliza în cadrul serviciului amintit, sunt alte subiecte de discuție pentru ședința de joi.

Potrivit proiectelor de hotărâre, delegarea acestui serviciu se va face exclusiv către Domeniul Public Turda.

Societatea are 135 de angajați, experința și dotarea corespunzătoare în domeniul construcției și întreținerii drumurilor locale. În perioada 2009/2010 Domeniul Public Turda a finalizat un contract de reabilitare și modernizare a străzilor în valoare de peste 26 milioane de lei, ca în intervalul 2012/2013 aceeași societate să beneficieze de un contract de 8,9 milioane lei pentru același tip de lucrări.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care SC. Domeniul Public Turda SA a fost ales pentru a se ocupa de construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, viaductelor, a pasajelor rutiere şi pietonale, subterane şi suprateranedin orașul de pe Arieș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2