marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Bărbat fără permis de conducere prins la volanul unui autovehicul cu autorizația de circulație provizorie expirată

zamblau eugen

La data de 18.10.2017, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, Biroul rutier, au depistat un bărbat de 39 ani, din Turda, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Ștefan cel Mare, din Turda, autoturismul având valabilitatea autorizației de circulație provizorie, expirată și fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul este proprietatea unei femei de 35 de ani, din Turda, care a pus în circulație autoturismul menționat.

În cauză se efectuează cercetări faţă de bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și faţă de femeie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2