marian morar
m install
nello construct

Daniel Doboș (T9) și-a șters numele de criminal de pe Facebook!

zamblau eugen

Unul din cei mai importanți membri ai T9, dat afară din USR după ce a fost dezvăluit că a comis 2 crime în Germania, Daniel Doboș, și-a șters de pe Facebook numele sub care a fost condamnat în Germania la ani grei de închisoare, după ce a ucis 2 persoane cu cruzime și cu premeditare, fără a fi vorba despre o acțiune de tip ”gardă de corp” sau ”apărare”.

 

Până nu de mult, Daniel Doboș nu avea nici o problemă în a-și folosi acest nume pe contul personal de Facebook (care este numele său real), însă după dezvăluirile TurdaNews, privind crimele comise în Germania, Daniel Doboș și-a șters numele de pe contul de Facebook, folosind numele de Pierre Dassilu, probabil în încercarea de a șterge trecutul criminal.

Citește și:

T9 merge braț la braț cu cel care și-a recunoscut crimele!

De altfel, în ultimul timp, el duce o adevărată campanie de ”albire” a imaginii, continuând să mintă în ceea ce privește detaliile crimelor comise în Germania. Asta în paralel cu atacurile mincinoase la adresa TurdaNews, organ de media pentru care a făcut o ”fixație”, nervos că am fost singurii care am putut aduce la lumină trecutul său mizerabil, în urma unei investigații de amploare, care apoi a fost preluată la nivel național, iar Daniel Doboș a fost nevoit să-și dea demisia din funcția de președinte al USR Turda.

Citește și:

TurdaNews a avut dreptate! Președintele USR Turda, Daniel Doboș, a făcut închisoare pentru uciderea a 2 persoane!

În delirul său, specific persoanelor cu unele probleme de natură psihică, Daniel Doboș (Pierre Dassilu) a ajuns să susțină că… Salina Turda ar fi plătit ca să apară dezvăluirile crimelor comise în Germania! El consideră că selecția de oferte demarată de Salina Turda, pentru servicii de publicitate și comunicări publice (program de funcționare, inclusiv la bazinul de înot sau centrul Spa etc), conform legislației în vigoare privind achizițiile publice, în luna ianuarie 2017, ar avea legătură cu dezvăluirile TurdaNews din luna… martie 2017! E ca și cum, pe, logică inversă, s-ar spune că firma care îi dă acum bani (Sykes Romania), îl plătește pentru a amenința angajații că-i împușcă, având în vedere trecutul său! 

De altfel, Daniel Doboș (Pierre Dassilu) a fost dat afară din USR tocmai pentru că și-a mințit colegii, dând inclusiv o declarație pe proprie răspundere că nu ar fi comis fapte de natură penală, iar după ce adevărul a ieșit la iveală, a fost obligat să plece cu coada între picioare, fiind o rușine pentru USR!

Citește și:

Dacă nu-și dădea demisia, Daniel Doboș ar fi fost exclus din USR, oricum! Pentru că a mințit!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2