marian morar
adrian nap
m install
nello construct

ATENȚIE: Cod Galben de ploi și descărcări electrice, în zona Turzii!

zamblau eugen

Administrația Națională de Meteorologie a emis un avertisment imediat de Cod Galben de ploi, descărcări electrice și grindină, valabil pentru zona Turzii.

 

Codul galben va fi valabil în intervalul orelor 15.15-16.30.

În zona delimitată de localităţile: Moldoveneşti, Ciurila, Feleacu, Floreşti, municipiul Cluj-Napoca, Chinteni, Borşa, Dăbâca, Bonţida, Apahida, Cojocna, Ceanu Mare, Ploşcoş, municipiul Turda.

Se vor semnala: frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi local 25…30 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

De asemenea, între 14.30-15.30, în zona iara este avertisment de Cod Portocaliu, în zona localităților Valea Ierii și Săvădisla.

Se vor semnala: ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce izolat pot lua aspect de vijelie.

ANM a transmis azi un avertisment de ploi, valabil pentru toată țara,, care a debutat la ora 14.00 și se va întinde până mâine, la ora 18.00, perioadă în care se va manifesta o instabilitate atmosferică accentuată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2