m install
nello construct

Zoo Turda va fi deschisa abia in primavara

floris

Datorita problemelor financiare aparute in ultimele luni, Gradina Zoologica din Turda va fi finalizata doar in primavara anului viitor, asadar cei care doreau sa faca o vizita vor mai avea de asteptat. 

Anuntul a fost facut public de care viceprimarul municipiului Turda, Lucian Nemes, in cadrul unei emisiuni de la postul Transilvania Live.

"Sperăm ca cei care viziteaza Gradina Zoologica sa poata vedea noile animale din primavara anului 2013. Proiectul parcului Zoologic este finalizat in proportie de 70 – 80%. Chiar la ultima sedinta a Consiliului Local am mai alocat  bani pentru continuarea constructiilor care s-au impus si sa conservam constructiile care există acolo", a declarat Lucian Nemes.

Lucrarile de modernizare a Gradinii Zoologice au inceput in anul 2010 si ar fi trebuit sa fie finalizate in aceasta toamna. Gradina Zoologica se afla la prima amenajare de la deschiderea oficiala din 1953. Se doreste ca dupa reabilitarea acesteia sa fie prima gradina din tara care gazduieste girafe si rinoceri. Ziarul TurdaNews a mai scris despre probleme financiare intampinate de catre societatea care a castigat licitatie pentru reconstruirea Gradinii Zoologice.

Vezi emisiunea, integral:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: