Ziua și percheziția la Cluj!

descinderi

Astăzi au loc percheziţii la persoane suspectate de constituirea unui grup organizat specializat în trafic de droguri şi etnobotanice, 12 persoane fiind reţinute.

 

Procurorii şi poliţiştii au făcut 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj ocazie cu care au fost gasite însemnate cantitati de droguri și substanțe cu efect psihoactiv, inclusiv culturi de canabis, sume de bani însemnate și alte materiale aferente, informează IGPR.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 3 culturi de cannabis, instalații de iluminat, fertilizatori, muguri de canabis, 14 grindere, un cântar electronic, dispozitive pentru fumat și role cu foi pentru țigări. De asemenea, au mai fost ridicate 21 de telefoane mobile, 10 laptopuri și sume de bani.

Față de 14 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate pentru constituirea de grup infracțional, deținere și trafic de droguri de risc.

La acțiune au participat și polițiști de combatere a criminalității organizate din Cluj, Maramureș și Sălaj, colegi de la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, specialiști ai Direcției Regionale Vamale Cluj-Napoca.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top