Ziua Imnului celebrată în Municipiul Câmpia Turzii (VIDEO)

poza-coperta

“Deşteaptă-te române!” este imnul național al României încă din 1848 când a fost cântat pentru prima dată oficial, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. Astăzi, 29 iulie, sărbătorim imnul național, unul dintre cele mai importante simboluri ale națiunii.

În toată țara sunt organizate manifestări culturale și ceremonii militare specifice, iar Municipiul Câmpia Turzii nu este o excepție. Programul festiv a început la ora 11:30 cu o slujbă religioasă oficiată de către un sobor de preoți. A urmat ridicarea drapelului și intonarea Imnului Național de către Fanfara Promenada.

Alocuțiunile au fost rostite de către primarul Dorin Lojigan, subprefectul de Cluj, Irina Munteanu și reprezentantul Bazei 71 Aeriene “General Emanoil Ionescu”, căpitan comandor Florin Sandu.

La eveniment au fost prezente și oficialități din orașul Cimișlia, cu care Municipiul Câmpia Turzii s-a înfrățit astăzi oficial.

Video eveniment AICI:

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top