Ziarul 21 a apărut doar în 16 pagini. Probleme financiare?

nello construct

Săptămânalul local Ziarul 21 a apărut doar în 16 pagini în ediţia din această săptămână. Practic, editorul şi-a redus numărul de pagini la jumătate, comparativ cu alte ediţii apărute până acum. Conducerea publicaţiei nu a dat nici o explicaţie, precizându-se doar faptul că este vorba despre o „ediţie specială de Crăciun”.

Numai că, din punct de vedere editorial,„ediţia specială” este identică cu orice altă ediţie. Mai puţin faptul că numărul de pagini, inclusiv cele color, au fost reduse la jumătate. Gurile rele vorbesc că, de fapt, la mijloc ar fi vorba despre o problemă de ordin financiar, iar reducerea numărului de pagini s-a făcut pentru a se reduce costurile cu tipografia, în condiţiile în care încasările din publicitate au început să se diminueze, pe fondul crizei economice.

Editorul publicaţiei Ziarul 21 a renunţat în acest an, tot din motive financiare, la editarea revistei Select 21, după ce iniţial i-a rărit apariţia, de la „lunar” la „trimestrial”.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: