Zi de târg la Fundaţia Raţiu

nello construct

Asociaţia Turda Fest a organizat un târg cu produse tradiţionale în centrul Turzii, la sediul Fundaţiei Raţiu (P-ţa 1 Decembrie 1918 nr.1). Evenimentul de sâmbătă, 22 noiembrie a început la ora 9.00 şi a oferit oportunitatea de a cunoaşte şi susţine mici producători din zonă.

Vizitatorii au putut cumpăra ulei de floarea soarelui presat la rece, miere de tei, salcâm sau polifloră, turtă dulce tradiţională, legume proaspete şi bineînţeles cununi de ceapă roşie şi albă de pe Valea Arieşului.

Pe lângă acestea s-au putut găsi şi produse de artizanat, ideale pentru a ajunge în ghetuţele pregătite pentru Moş Nicolae.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: