Zeci de persoane se află în acest moment la Centrul de Donare Sanguină Turda, pentru a ajuta victimele exploziei de la Crevedia! (VIDEO)

nello construct

Peste 50 de persoane au ajuns deja la centrul de donare sanguină de la Colegiul Tehnic Turda, pentru a răspunde „prezent” campaniei umanitare lansate de Primăria Turda.

Campania are loc până la ora 13 și este organizată în scopul ajutorării victimelor exploziei de la Crevedia.

Sunt mulți oameni din comunitate care au venit să doneze sânge astăzi, fapt care i-a impresionat plăcut pe organizatori. De asemenea reprezentanții instituțiilor publice, pompierii, poliția locală și națională, Garnizoana Turda, Baza 71 Aeriană, Domeniul Public Turda, Salina, Compania de Apă Arieș etc.

Camelia Mic coordonatorul campaniei, spune că este a doua campanie de acest fel organizată la Turda în acest an, următoarea va avea loc în luna noiembrie.

Cei care nu au reușit să ajungă astăzi la campania de donare sunt așteptați la următoarele acțiuni!

E nevoie de sânge în toate spitalele din județul Cluj, indiferent de grupa sanguină. Zilele trecute Centrul de Transfuzie Sanguină anunța că stocurile sunt pe ZERO, fapt extrem de îngrijorător pentru cei care au nevoie de intervenții chirurgicale și a căror viață depinde de cei care se implică periodic în campaniile de donare.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: