m install
nello construct

Zeci de participanți la Cupa Vlădeasa la schi de tură

floris

Cea de-a treia ediție a Cupei Vlădeasa la schi de tură și schi alpinism, care s-a desfășurat sâmbătă, 6 februarie a.c., s-a bucurat de un record de participare sportivă: 75 de concurenți s-au luptat în cele două concursuri ale cupei.

Organizată de Salvamont-Salvaspeo Cluj, serviciu public de interes județean care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, și Salvamont Vlădeasa, în parteneriat cu Primăria Săcuieu, Cupa Vlădeasa 2021 a avut două probe, cu starturi decalate: schi alpinism, de la ora 10, cu un traseu în lungime de 20 de kilometri și o diferență de nivel cumulată de 1.650 de metri și schi de tură, cu o lungime de 10 kilometri și o diferență de nivel de 800 de metri.

La cele două probe au participat sportivi amatori dar și elite din lumea sporturilor montane, care au reușit să termine traseul de schi alpinism în circa două ore, respectiv o oră la proba de schi de tură, aceasta în ciuda vremii potrivnice și a zăpezii „grele” care i-a solicitat la maxim pe concurenți.

Concursul este inclus în calendarul competițional al Federației Române de Alpinism și Escaladă și își propune să promoveze schiul de tură ca o alternativă la schiul pe pârtie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: