nello construct

Educația din Câmpia Turzii, subiectul principal la balul caritabil Rotary (FOTO/VIDEO)

Vineri, 17 noiembrie 2022, Milexim Ballroom a fost gazda unei noi ediții a balului caritabil „Educație pentru noua generație”, organizat de clubul Rotary Câmpia Turzii.

Evenimentul dedicat în totalitate învățământului local a reunit membri Rotary din toată țara, dar și persoane publice locale și antreprenori de succes.

După ce au fost rostite câteva cuvinte de bun-venit, atât de către președintele clubului, George Moldovan, cât și de către guvernatorul actual al districtului, Bunget Ovidiu,  Rotary Câmpia Turzii a urat bun venit unui nou membru și a dăruit o mică atenție tuturor celor care îi sprijină în demersul proiectelor.

Ca și anul trecut, cele 4 unități de învățământ din Câmpia Turzii, respectiv Liceul Teoretic „Pavel Dan”, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”, Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” și Școala Gimnazială „Avram Iancu”, au prezentat câte un proiect, iar participanții la bal au decis cine câștigă finanțarea din partea clubului Rotary.

Anul acesta, banii vor merge către Școala Gimnazială „Avram Iancu” și vor fi folosiți pentru dotarea cu echipamente tehnologice a sălilor de clasă nou construite.

Invitații nu au dus lipsă de momente artistice. Trupa Good Day a făcut un show de zile mari, ridicând întreaga sală în picioare.

De asemenea, au încântat publicul și sportivii clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, o echipă de majorete și alte talente locale.

Ca în fiecare an, prezentatorul evenimentului a fost nimeni altul decât Bob Rădulescu. Acesta a condus atât licitația, unde invitații au mizat pentru obiecte precum un tricou semnat de echipa de handbal Potaissa Turda sau Ianis Hagi, cât și tombola, unde premiul cel mare a fost o bicicletă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: