Zboruri directe de la Cluj la Lisabona sau Dublin cu HiSky

zboruri Lisabona
Lisabona – capitala portugheză se afla la patru ore distanta cu avionul de Cluj-Napoca, cu zboruri directe HiSky de pe Aeroportul Internaţional Cluj, în fiecare miercuri şi duminică, fiind o destinatie turistica excelenta pentru cei ce cauta relaxarea, dar si pentru cei care vor sa aprofundeze cultura locala.

Dublin un oraş demn de atenţia oricărui turist modern! Descoperă cultura oraşului, pub-urile prietenoase, depozitul Guiness – istoria berii de peste 250 de ani explicată în detaliu, şi multe alte lucruri interesante! Zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Cluj – Dublin în fiecare Luni şi Joi, alături de operatorul aerian HiSky!
Deși traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemia SARS-COV-2, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj face eforturi permanente pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie.
Biletele de călătorie pentru  destinaţiile operate de HiSky sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene www.hisky.aero, iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top