ZC iunie afis 1

Zâmbetul din cutiuță a bucurat 130 de copii!

Această bucurie a fost posibilă datorită implicării oamenilor cu suflet mare care au conștientizat faptul că orice camapanie umanitară are nevoie de susținere. Vouă, celor care ne-ați susținut, vă multumim!

Au fost alături de noi, donând, prietenii, părinții/cadrele didactice de la grădinițele partenere, colectivul clasei a IV-a C, Profedu București, Banca pentru Alimente Cluj și Asociația Activ pentru Tine.

Ați devenit eroi pentru 130 de suflete minunate, care nu vor uita ajutorul din partea voastră! Zâmbetul răsărit pe chipul lor, sclipirea din ochi este cel mai prețios dar pentru voi.

Faptul că și-au dat seama că nu sunt singuri, că exista lucruri frumoase și bune în lume, că există oameni minunați ca și voi este cel mai prețios dar pentru ei.

Zâmbetul din cutiuță este ultima Campanie Umanitară din cadrul Proiectului Educațional Local Zâmbet de copil, o lume de poveste 2020-2021. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Biblioteca Municipală Teodor Murășanu, Grădinițele Poiana cu Castani, Dr. I. Rațiu, Sf. Maria, Prichindelul Isteț și Căsuța Piticilor.

Fii alături de noi și la următoarele campanii umanitare! Alături de toți cei care ne susțineți, orice campanie are un final fericit.

Împreună, facem exerciții de bunătate!

Respectând dreptul la protecția datelor personale, afișul a fost realizat doar cu cei care și-au dat acordul pentru folosirea fotografiilor. Dar vă asigurăm că toți copiii implicați în această campanie au găsit zâmbetul din cutiuță.

Cutiuţele zâmbitoare au fost distribuite în perioada: 30 Mai – 6 Iunie 2021

Mii de mulțumiri,

Asociația Împreună pentru Voi

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.