WOW! 500 titluri de top cu 50% REDUCERE + Transport GRATUIT!

foto_012015_libris

Libris.ro, cea mai mare librări online din România, a anunțat o ofertă spectaculoasă, pentru 500 de titluri de top, la care se aplică o reducere de 50% din prețul de copertă, la care se adaugă și transportul gratuit! Acum e momentul să-și umpli biblioteca!

”Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigura permanent livrare gratuita prin curier pentru cea mai mare oferta de carte din Romania. Peste 26.000 de carti in limba romana, peste 100.000 de carti in limba engleza, toate organizate simplu si clar in categorii relevante, muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizate permanent, livrari directe din stoc, suport tehnic si telefonic promt si un site foarte bine optimizat pentru client si foarte usor de folosit, asigura un numar mare de comisioane cu un procent foarte mare de aprobare”, precizează compania care asigură reducerea de 50%.

Printre volumele de top, aflate în promoția cu 50% reducere, se află: Micul Prinț, Experiment vol. 3 – Veronica Roth, Inferno – Dan Brown, Codul lui Da Vinci – Dan Brown, Hobbitul – JRR Tolkien, Îngeri și demoni – Dan Brown, Stăpânul Inelelor – JRR Tolkien, Atlasul Universului (reducere 61%!), Gramatica practică a limbii române actuale, Anatomia și fiziologia omului, Gramatica limbii germane, Cum se face…, Dicționarul Limbii și Literaturii Române, Poezii ed. 2014 de Mihai Eminescu, Jurnalele vampirilor, Mama și copilul ed. 2012, Balade doine și basme populare, Castelul – Franz Kafka, Roșu și negru – Stendhal, Milionarul de lângă noi – Thomas Stanley, Bac 2015 Biologie clasa XI-XII, Enciclopedia pentru copii, Bac 2015 Limba și Literatura Română etc.

Oferta completă de cărți, cu 50% reducere, poate fi studiată AICI.

ATENȚIE: Oferta este valabilă doar până joi, 29 ianuarie 2015, inclusiv!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top