meteo2 cod

Vremea rea se prelungește până marți, 15 iunie

Duminică, 13 iunie, între orele 02:00 – 10:00 este în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ, valabil în Cluj și alte județe din țară.

Potrivit meteorologilor,  în intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea nordică a Moldovei și în zonele montane aferente vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25 – 30 l/mp și izolat 35 -40 l/mp.

Începând de duminică, 13 iunie, ora 10:00 – până marți, 15 iunie, ora 23:00 este în vigoare o informare meteorologică de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate, valabilă pentru toate județele din țară.

În intervalul menționat, în jumătatea de est a țării și local la munte vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 l/mp și, pe arii restrânse, 25 – 50 l/mp.

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.