m install
petlinii
nello construct

Vrei să trăiești experiența unui pilot de F1? Vino la VMax Cluj, cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei!

floris

Ești pasionat de curse și vrei să trăiești experiența unui pilot de F1? VMax Cluj este locul perfect pentru tine, fiind cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei.

VMax Karting – proiectul pilotului Robert Vișoiu

VMax Karting este proiectul pilotului de formula Robert Vișoiu, care a adus în România o nouă experiență de curse.

Robert și-a început cariera în karting la vârsta de 6 ani. Până în 2009 a concurat în România, unde a devenit campion la categoria KF3 și dublu campion la Mini Class. În 2011 a trecut la single-seaters, devenind pilotul Jenzer Motorspot în Formula Abarth. Campionatul italian i-a adus o victorie la Misano și două locuri 6, iar în seria europeană Robert a obținut locul patru cu două curse câștigate. Colaborarea cu Jenzer Motorsports a continuat și în GP3, în 2012, când a terminat pe locul 14 cu 24 de puncte adunate și un podium la Barcelona. 2013 a adus și o schimbare de echipă pentru Robert, devenind pilotul celor de la MW Arden, alături de actualii piloți de Formula 1, Daniil Kvyat și Carlos Sainz Jr.

În 2012 Robert a mai concurat în campionatul F3 din Italia alături de Ghinzani Arco Motorsport, unde a terminat sezonul pe locul 9, obținând două podiumuri la Hungaroring și o victorie pe runda de sprint de la Mugello. În 2015 a pilotat pentru Rampax, terminând sezonul pe locul 17, urmând să ia o pauză competitională de un an și în cele din urmă
să semneze cu Campos Racing în F2 pentru restul anului 2017. Cariera lui Robert s-a sfârșit la Campos, când a decis să se retragă înaintea etapei de la Jerez, fiind înlocuit de Alex Palou.

Sodi RSX2

Sodi RSX2 este noul etalon pentru karturile electrice de pe piață, prezentând cele mai recente progrese tehnologice și electronice de la Sodikart.Beneficiind de noua tehnologie patentată EASY DRIVE ®️, RSX2 oferă un confort de conducere inegalabil.

Echipat cu un nou motor care este silențios decât predecesorul său și cu ultima generație de baterii cu litiu, Sodi RSX2 are o putere sporită și are o autonomie de o oră la viteza standard. Noul motor sincron, care vine din lumea auto, are un control integrat al puterii.

Ergonomia lui RSX2 include un sistem de reglare a scaunului și a coloanei de direcție care facilitează reglarea (pe lângă pedalele reglabile) a poziției de condus pentru a se potrivi fiecărei persoane.Designul său nou și modern, combinat cu volanul F1, îi va mulțumi pe toți șoferii.
Sodi RSX2 este cel mai eficient, fiabil și de succes kart electric de nouă generație de pe piață.

O experiență de conducere 100% electrică fără egal.

Butonul de boost

Karturile VMax vin echipate cu un buton de boost pe volan, pe care îl poți apăsa oricând consideri că este momentul pentru accelerație maximă, Dar ține minte că acesta este epuizat după 7 secunde așa că numără câte secunde îl apeși și folosește strategic cele 7 secunde pe care le ai la dispozitie in fiecare lap.

Dacă reușești să scoți un timp sub 1 minut într-un lap, prin tehnică bună și utilizarea optimă a butonului de boost vei debloca VMax.

Piloții talentați care vor reuși aceasta realizare pot achiziționa sesiuni speciale numite VMax, iar karturile pe care le vor pilota în această sesiune merg în viteza maximă, adică cu butonul de boost activat permanent.

Cât de sigur este?

De cele mai multe ori centrele de go-kart utilizează cauciucuri vechi pentru a atenua un posibil impact, însă aceste sisteme improvizate au rezultate limitate. La VMax siguranța este pe primul loc, de aceea circuitul este dotat cu ultima generație a sistemului de protecție al barierelor laterale oferit de PGK Design, lideri mondiali în sisteme inovative de siguranță și revoluționari în domeniul de karting indoor.

Cursa este permanent monitorizată de către un specialist pe cele 28 de camere instalate pe traseu. În cazul unui incident karturile pot fi controlate de la distanță, ele pot fi incetinite sau oprite, evitând astfel situațiile periculoase. Totodată pista conține și un sistem de safety flags similar cu cel din Formula 1, complet automatizat, care va atenționa piloții dacă se apropie de un viraj unde s-a produs un incident și la nevoie îi va încetini sau opri kartul. Aceste sisteme funcționează perfect împreună pentru a creea cea mai sigură experiența posibilă.

Cei 500 de metrii de circuit pe mai multe etaje, complex și intens te vor provoca să-ți descoperi limitele și îți va deschide noi orizonturi. VMax este cel mai fresh hub pentru toți pasionații de mașini, viteză și curse din România. Așa că alătură-te comunității noastre și haide să ne bucurăm de racing împreună.

Cât despre prețuri, puteți vizita site-ul VMax Karting aici:

VMax Karting Cluj – Cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: