marian morar
m install
nello construct

Vrei să te promovezi prin intermediul celui mai citit site din zonă? Iată cum!

zamblau eugen

Vrei să te promovezi prin intermediul celui mai citit site din zona Turzii, TurdaNews? Indiferent că este vorba despre un banner publicitar, un articol promoțional, un anunț de angajare sau comunicarea unei oferte care ajunge la mii de persoane, TurdaNews îți oferă diverse variante de a te face cunoscut, la cele mai bune prețuri și cu cel mai mare impact.

TurdaNews este prima publicație locală care își face publice tarifele de publicitate și îți oferă detalii pentru a-ți face o idee despre modurile în care te poți promova, îți poți promova afacerea/magazinul, poți căuta viitori angajați, poți promova un produs sau o ofertă sau pur și simplu vrei să-ți mărești aria de clienți. În plus, îți oferim consultanță de specialitate gratuită (dacă e cazul), iar producția bannerului publicitar te costă… ZERO lei!

TurdaNews are cea mai mare audiență din zonă, la foarte mare distanță de orice alt site din zonă, oferindu-ți astfel un public semnificativ care îți poate garanta rezultate concrete.

Citește detalii despre audiență:

În 2021, TurdaNews și-a consolidat poziția de lider în informație locală! Diferența față de ceilalți e… uriașă!

De ce este importantă promovarea/publicitatea?

Orice afacere are nevoie de publicitate. Indiferent că este vorba despre promovarea unui produs sau a unui serviciu, de angajarea de personal sau de lansarea unei oferte, ori prezentarea magazinului și a locației pentru ca mai mulți oameni să afle și să-ți devină potențiali clienți, publicitatea reprezintă ”cheia succesului”.

Marile companii știu acest lucru și investesc sume consistente în publicitate, asigurându-și astfel succesul. Cu siguranță o știi și tu, însă te-ai gândit că, poate, prețul unei astfel de acțiuni ar fi prea mari și nu-ți poți permite. Ei bine, este fals! TurdaNews îți oferă variante de publicitate la prețuri rezonabile, iar cei care ne-au devenit clienți au continuat colaborarea cu noi tocmai pentru că oferim tarifele cele mai bune, raportat la publicul pe care-l punem la dispoziție (niciun alt site local nu poate oferi acest mix!). Te poți promova chiar și cu doar 200 de lei sau poți căuta un mix cât mai avantajos pentru ceea ce vrei. Noi îți stăm la dispoziție!

Poți accesa chiar acum secțiunea PUBLICITATE PE SITE (accesibilă și din meniul principal, de pe desktop/tabletă/mobil) și poți afla cum te poți promova și care ar fi costurile:

https://turdanews.net/publicitate-pe-site/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2